Compiet en Kemp staat ingeschreven in het NRVT, een register van makelaar/taxateurs. Deze gecertificeerde makelaar/taxateurs voldoen aan hoge kwaliteitseisen.
U kunt ook bij ons terecht voor de taxatie van uw bedrijfspand. We voldoen aan de eisen die daaraan worden gesteld door de inschrijving in het NRVT-register als BOG-taxateur.

De taxatierapporten voldoen aan de laatste normen (2011) vastgesteld door Centraal Hypothecair Fonds (CHF) in samenwerking met  NVM, VastgoedPro en VBO en wordt erkend door Vereniging Eigen Huis en Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen.

Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen verstrekt De Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Dit is de naam van de garantie die u kunt krijgen als u een lening afsluit voor het kopen of verbouwen van een woning. Hiermee staat het Waarborgfonds garant voor de terugbetaling van uw hypotheek(bedrag) aan de geldverstrekker.taxatie

Nationale Hypotheek Garantie en het overgrote deel van de banken en overige geldverstrekkende instanties eisen een taxatierapport dat is goedgekeurd door een keurmerk. Wij verzorgen voor u een dergelijk goedgekeurd, een zogenaamd gevalideerd taxatierapport.

Waarom een taxatie?

Er zijn verschillende redenen waarom een taxatie uitgevoerd moet worden, o.a.
Aankoop
Verkoop
Hypotheek ( oversluiting, verbouwing etc.)

Opstalverzekering
Aangifte successierechten bij een overlijden
Boedelverdeling bij een echtscheiding